
Dineren in Oud Vuren
​
Data diner-avonden & kerst:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
-
Vrijdag 7 november 18.30 uur: Italiaans Diner € 65,-
-
Zaterdag 15 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,-
-
Zaterdag 22 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,-
-
Vrijdag 28 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,- volgeboekt!
-
Donderdag 25 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-
-
Donderdag 25 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,-
-
Vrijdag 26 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-
-
Vrijdag 26 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,-
-
Vrijdag 13 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-
-
Zaterdag 14 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-
​
Data tuindiner zomer 2026:
-
Vrijdag 7 augustus 18.30 uur
-
Zaterdag 8 augustus 18.30 uur
-
Vrijdag 14 augustus 18.30 uur
-
Zaterdag 15 augustus 18.30 uur
-
Vrijdag 21 augustus 18.30 uur
-
Zaterdag 22 augustus 18.30 uur
​
GENOEMDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF DRANKJES
AANVANG DINER 18.30 UUR
GRAAG RESERVEREN VIA INFO@OUDVUREN.NL​
​
Italiaans diner
​Wouter kookt een prachtig 5 gangen diner en een keur aan Italiaanse wijnen
-
Amuse & aperitief: Aperol spritz – o senza alcol met bruschetta's
-
Voorgerecht: Vitello Tonato of Vijgen carpaccio met artisjoken gorgonzola, geserveerd met focaccia en fruitige olijfolie uit Foggia van Peranzana olijven
-
​Tussengerecht: Gnocchi Alfredo met oregano en herfstige parmezaan pompoen saus
-
Hoofdgerecht: Tagliata of Melanzana alle Parmigiana (v) beide gerechten geserveerd met gremolata, risotto met eekhoorntjesbrood en carpaccia
-
Dessert: Tiramisu met bloedsinaasappelijs
-
Bij de koffie: Cantuccini koekjes, Baci bon-bon met spreukje en Limoncello van Robertino uit Gorinchem
​
Franse avond met live muziek
Wouter & Joost koken een prachtig 6 gangen diner. Les Deux Heureux spelen die avonden heerlijke Franse chansons. Er zijn vele Franse wijnen om te proeven. Voordat het menu bekend wordt, doen we eerst een try-out menu op vrijdag 31 oktober. Maar vers gebakken desembrood, een amuse proeverij, de Boeuf Bourguignon van Escoffier, de kaasplank, bistro chocolademousse en koffie-eclairs zullen zeker niet ontbreken.
​
Kerst Diner & Lunch
-
Peer & Parels welkomstcocktail met vleugje kaneel
-
Warme focaccia met fruitige olijfolie uit Foggia
-
Geroosterde biet met citroen-aïoli en zoetzuur van venkel
-
Ode aan de zomer met Joost & Jim: aubergine met mosterdkaviaar
-
Gnocchi met parmezaan-pompoen saus en notenkruim
-
Biefstukspies & Boeuf/Paddenstoelen bourguignon. Geserveerd met cranberrysaus, rozemarijn-aardappeltjes, zoete aardappelpuree, rucola en parmezaan
-
Proeverij van vlierbloesem-kweepeer ijs, crème brulée en Wouters Appeltaart


