
Dineren in Oud Vuren
​
Data diner-avonden & kerst:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​
-
Zaterdag 22 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,-
-
Vrijdag 28 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,- volgeboekt!
-
Zondag 21 december 13.30 uur: high tea middag € 35,-
-
Donderdag 25 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-
-
Donderdag 25 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,- volgeboekt!
-
Vrijdag 26 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-
-
Vrijdag 26 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,-
-
Vrijdag 13 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-
-
Zaterdag 14 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-
​
Data tuindiner zomer 2026:
-
Vrijdag 7 augustus 18.30 uur
-
Zaterdag 8 augustus 18.30 uur
-
Vrijdag 14 augustus 18.30 uur
-
Zaterdag 15 augustus 18.30 uur
-
Vrijdag 21 augustus 18.30 uur
-
Zaterdag 22 augustus 18.30 uur
​
GENOEMDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF DRANKJES
AANVANG DINER 18.30 UUR
GRAAG RESERVEREN VIA INFO@OUDVUREN.NL​
​
​
Franse avond met live muziek
Wouter & Joost koken een prachtig 6 gangen diner. Les Deux Heureux spelen die avonden heerlijke Franse chansons. Er zijn vele Franse wijnen om te proeven.
​
Menu:
-
Gezamenlijke Vlierbloesem Champagne toost À la vie et à l’amour
-
Desembrood met Café Beurre de Paris en Paddenstoel crème brûlée
-
Geroosterde biet, rozemarijn en Provençaalse aïoli
-
Carnard à l’orange of vijgensalade met Fourme d'Ambert (v)
-
Bœuf Bourguignon & Steak of Tarte Tatin met Roscoff-ui uit Bretagne (v) beide geserveerd met pomme pavé en truffelsaus
-
Éclair au citron et merengue
-
Koffie met chocolademousse
​
Kerst Diner & Lunch
-
Peer & Parels welkomstcocktail met vleugje kaneel
-
Warme focaccia met fruitige olijfolie uit Foggia
-
Geroosterde biet met citroen-aïoli en zoetzuur van venkel
-
Ode aan de zomer met Joost & Jim: aubergine met mosterdkaviaar
-
Gnocchi met parmezaan-pompoen saus en notenkruim
-
Biefstukspies & Boeuf/Paddenstoelen bourguignon. Geserveerd met cranberrysaus, rozemarijn-aardappeltjes, zoete aardappelpuree, rucola en parmezaan
-
Proeverij van vlierbloesem-kweepeer ijs, crème brulée en Wouters Appeltaart

