top of page

Dineren in Oud Vuren

​

Data diner-avonden & kerst:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

  • Vrijdag 7 november 18.30 uur: Italiaans Diner € 65,-

  • Zaterdag 15 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,-

  • Zaterdag 22 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,-

  • Vrijdag 28 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,- volgeboekt!

  • Donderdag 25 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-

  • Donderdag 25 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,-

  • Vrijdag 26 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-

  • Vrijdag 26 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,-

  • Vrijdag 13 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-

  • Zaterdag 14 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-

​

Data tuindiner zomer 2026: 

  • Vrijdag 7 augustus 18.30 uur 

  • Zaterdag 8 augustus 18.30 uur 

  • Vrijdag 14 augustus 18.30 uur 

  • Zaterdag 15 augustus 18.30 uur 

  • Vrijdag 21 augustus 18.30 uur 

  • Zaterdag 22 augustus 18.30 uur 

​

GENOEMDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF DRANKJES

AANVANG DINER 18.30 UUR

GRAAG RESERVEREN VIA INFO@OUDVUREN.NL​

​

Italiaans diner

​Wouter kookt een prachtig 5 gangen diner en een keur aan Italiaanse wijnen

  • Amuse & aperitief: Aperol spritz – o senza alcol met bruschetta's 

  • Voorgerecht: Vitello Tonato of Vijgen carpaccio met artisjoken gorgonzola, geserveerd met focaccia en fruitige olijfolie uit Foggia van Peranzana olijven

  • ​Tussengerecht: Gnocchi Alfredo met oregano en herfstige parmezaan pompoen saus

  • Hoofdgerecht: Tagliata of Melanzana alle Parmigiana (v) beide gerechten geserveerd met gremolata, risotto met eekhoorntjesbrood en carpaccia

  • Dessert: Tiramisu met bloedsinaasappelijs

  • Bij de koffie: Cantuccini koekjes, Baci bon-bon met spreukje en Limoncello van Robertino uit Gorinchem

​                    

Franse avond met live muziek

Wouter & Joost koken een prachtig 6 gangen diner. Les Deux Heureux spelen die avonden heerlijke Franse chansons. Er zijn vele Franse wijnen om te proeven. Voordat het menu bekend wordt, doen we eerst een try-out menu op vrijdag 31 oktober. Maar vers gebakken desembrood, een amuse proeverij, de Boeuf Bourguignon van Escoffier, de kaasplank, bistro chocolademousse en koffie-eclairs zullen zeker niet ontbreken.

​

Kerst Diner & Lunch

  • Peer & Parels welkomstcocktail met vleugje kaneel

  • Warme focaccia met fruitige olijfolie uit Foggia

  • Geroosterde biet met citroen-aïoli en zoetzuur van venkel

  • Ode aan de zomer met Joost & Jim: aubergine met mosterdkaviaar

  • Gnocchi met parmezaan-pompoen saus en notenkruim

  • Biefstukspies & Boeuf/Paddenstoelen bourguignon. Geserveerd met cranberrysaus, rozemarijn-aardappeltjes, zoete aardappelpuree, rucola en parmezaan

  • Proeverij van vlierbloesem-kweepeer ijs, crème brulée en Wouters Appeltaart

Image.jpeg
IMG_0297.jpeg
WhatsApp Image 2025-10-09 at 16.02.45.jpeg
bottom of page