top of page

Dineren in Oud Vuren

​

Data diner-avonden & kerst:​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

  • Zaterdag 22 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,-

  • Vrijdag 28 november 18.30 uur: Franse thema avond met live muziek € 70,- volgeboekt!

  • Zondag 21 december 13.30 uur: high tea middag € 35,-

  • Donderdag 25 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-

  • Donderdag 25 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,- volgeboekt!

  • Vrijdag 26 december 12.00 uur: Kerstlunch € 65,-

  • Vrijdag 26 december 18.30 uur: Kerstdiner € 75,-

  • Vrijdag 13 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-

  • Zaterdag 14 februari 18.30 uur: Valentijn thema-diner € 75,-

​

Data tuindiner zomer 2026: 

  • Vrijdag 7 augustus 18.30 uur 

  • Zaterdag 8 augustus 18.30 uur 

  • Vrijdag 14 augustus 18.30 uur 

  • Zaterdag 15 augustus 18.30 uur 

  • Vrijdag 21 augustus 18.30 uur 

  • Zaterdag 22 augustus 18.30 uur 

​

GENOEMDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF DRANKJES

AANVANG DINER 18.30 UUR

GRAAG RESERVEREN VIA INFO@OUDVUREN.NL​

​

​                    

Franse avond met live muziek

Wouter & Joost koken een prachtig 6 gangen diner. Les Deux Heureux spelen die avonden heerlijke Franse chansons. Er zijn vele Franse wijnen om te proeven.

​

Menu: 

  • Gezamenlijke Vlierbloesem Champagne toost À la vie et à l’amour

  • Desembrood met Café Beurre de Paris en Paddenstoel crème brûlée

  • Geroosterde biet, rozemarijn en Provençaalse aïoli

  • Carnard à l’orange of vijgensalade met Fourme d'Ambert (v)

  • Bœuf Bourguignon & Steak of Tarte Tatin met Roscoff-ui uit Bretagne (v) beide geserveerd met pomme pavé en truffelsaus

  • Éclair au citron et merengue

  • Koffie met chocolademousse

​

Kerst Diner & Lunch

  • Peer & Parels welkomstcocktail met vleugje kaneel

  • Warme focaccia met fruitige olijfolie uit Foggia

  • Geroosterde biet met citroen-aïoli en zoetzuur van venkel

  • Ode aan de zomer met Joost & Jim: aubergine met mosterdkaviaar

  • Gnocchi met parmezaan-pompoen saus en notenkruim

  • Biefstukspies & Boeuf/Paddenstoelen bourguignon. Geserveerd met cranberrysaus, rozemarijn-aardappeltjes, zoete aardappelpuree, rucola en parmezaan

  • Proeverij van vlierbloesem-kweepeer ijs, crème brulée en Wouters Appeltaart

IMG_0297.jpeg
WhatsApp Image 2025-10-09 at 16.02.45.jpeg
bottom of page