tuin.jpg

Herfstdiner 2022

  • 18.00 - 19.00 uur inloop/ borrelen met broodjes, kaas en olijfjes

  • 19.00 uur voorgerecht.

  • 19.30 uur soep

  • 20.00 uur hoofdgerecht 

  • 20.45 uur dessert.

Herfstmenu

 

Tijdens het borreluurtje van 18.00 - 19.00 uur serveren we een tapasbordje met huisgebakken rozemarijn focaccia met Jonge Jan (kaas uit Vuren) Charcuterie van Buitengewone varkens en basilicum-truffelsaus

Voorgerecht keuze uit:

  • Rundercarpaccio met  kruidensalade, chutney en gekookt eitje

  • Gepofte knolselderij met kruidensalade en perenchutney

 

Tussengerecht: 

  • Kopje Pastinaak & Aardpeer soep met salsa verde

Hoofdgerecht keuze uit:

  • Beef Bourguignon met Hellouwse aardappelgratin,  spicy courgette & appel-cranberry compote

  • Frittata met spinazie, zachte geitenkaas, salie en bes-tomaatjes uit de moestuin 

Dessert keuze uit:

  • Wouters Appeltaart & Lemon Love

  • Kaasplankje met Brabants Blauw, Boerenbrie uit Oudendijk en huisgebakken kletsenbrood 

 

Reserveren voor diner in ons Restaurant:​

 

Data oktober:

  • zaterdag 8 oktober (bijna vol)

  • donderdag 13 oktober 

  • vrijdag 14 oktober

  • zaterdag 15 oktober (bijna vol)

  • zondag 16 oktober  (vol)

  • woensdag 19 oktober (bijna vol)

  • donderdag 20 oktober: koken we bij het Omnia college het Werelds Diner

  • vrijdag 21 oktober

  • zaterdag 22 oktober  (vol)

  • zaterdag 29 oktober: (vol)

 

wijzigingen voorbehouden ;-)

belli.jpg